Şehit Doktor Ulucan Dayan İlkokulu

Belgegeçer : 0 352 326 62 24
WEB https://ulucandayan.meb.k12.tr
Adres : Anafartalar Mah Kristal Sokak No 3 Melikgazi / KAYSERİ
VİZYON : 1-Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen. 2-Düşüncelerini rahatça ifade edebilen, eleştirebilen. 3-Öğretmenlerini sayan, arkadaşlarını seven. 4-Ekip çalışmasını seven, araştırmacı,meraklı. 5-Ezberci ve tüketici değil, üretici ve üst öğrenime hevesli olan, öğrenciler yetiştirmek için; 6-Öğrenci ile diyalog kurabilen. 7-Bilim ve teknolojideki değişiklikleri takip eden. 8-Öğrencinin her türlü ihtiyacını bilen ve öğrenciye yol gösteren
MİSYON : ATATÜRK İLKELERİNİN IŞIĞINDA ,MİLLİ EĞİTİMİMİZİN TEMEL AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ,KENDİ MİLLİ BENLİĞİNE VE MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI , ÇAĞDAŞ DÜŞÜNCELİ,SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE ,KENDİSİYLE VE TOPLUMUYLA BARIŞIK, GELİŞİME AÇIK KENDİNE GÜVENEN,ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN, REKABETÇİ,PAYLAŞMAYI SEVEN,KABİLİYETLERİNİN FARKINDA OLARAK YETENEKLERİNİ ÜLKEMİZİN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÜLKEMİZİN KALKINMASI İÇİN KULLANABİLECEK, ATATÜRKÇÜ VE ÖRNEK BİREYLER YETİŞTİRMEK ; BİLİMİN,İNSANLIĞIN VE MİLLETİMİZİN ORTAK DEĞERLERİ IŞIĞINDA HERGÜN DAHA İYİYA ,DAHA GÜZELE KOŞARAK ÖĞRENCİLERİMİZİ VE VELİLERİMİZİ 21.YÜZYILA HAZIRLAMAK İÇİN VARIZ.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAMGÜN EĞİTİM